RTV Pendimi
Samet taurs
Goodlife
Auto Lider
Hapja e xhamis
Mirësjellja - Edukata fetare

ÇDO GJË KA BUKURI

Muslim Shop

Bukuria e zemrës është në frikën nga Allahu.
Bukuria e mendjes është në dituri.
Bukuria e shpirtit është në falënderim.
Bukuria e gjuhës është në heshtje.
Bukuria e fytyrës është në adhurim.
Bukuria e zemrës është në lënien e zilisë.
Bukuria e fshehtësisë është në durim.
Bukuria e shërbimit është në sjellje.
Bukuria e të folurit është në sinqeritet.
Bukuria e trupit është në modesti.
Bukuria e gjithë kësaj është në suksesin nga Allahu.
Allahu na furnizoftë me bukurinë e jashtme dhe të brendshme.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

SA I SHTRENJTË QË ËSHTË LOTI QË DEL NGA FRIKA E ALLAHUT

Irfan Jahiu

PO MË MERR MALLI PËR FËMIJËRINË TIME

Irfan Jahiu

NUK VDES ASNJË SHPIRT PA E PLOTËSUAR RISKUN E VET

Irfan Jahiu

KUR PËR TY KONSIDEROHET E META E METË?!

Irfan Jahiu

KUJDES NGA GJYKIMI PËR TË TJERËT SIPAS EPSHIT TËND

Irfan Jahiu

KINI KUJDES NGA VRASJA E SHPIRTIT FËMIJËROR

Irfan Jahiu

A I KE PARË TË PËRZGJEDHURIT?

Irfan Jahiu

PLAGA E GJUHËS ËSHTË MË E RËNDË SESA E TRUPAVE

Irfan Jahiu

SJELLJA ËSHTË MORAL PARA SE TË JETË NDJENJË

Irfan Jahiu