RTV Pendimi
Auto Lider
Akademi Kuranit
Flyer Fahrschule struga
Ne prang te ramazanit
Goodlife

Category : Pyetje & Përgjëgjje

Pyete hoxhën ketu

Pyetje & Përgjëgjje

A lejohet femra të dal imam në shtëpi?

Kushtrim Guraj
Selam alejkum! Unë desha të pyes a lejohet femra te del imam në shtëpi nëse falen dy  apo tri femra dhe a lejohet te thuhen suret p.sh fatihaja me zë dhe ni sure tjetër në dy rekatet e para?Përgjigje: Alejkum selam! Po, lejohet që femra të jetë imam në namaz, nëse falen pas saj vetëm femra, kurse nuk lejohet nëse