RTV Pendimi
Goodlife
Samet taurs
Auto Lider
Hapja e xhamis

Category : Pyetje & Përgjëgjje

Pyete hoxhën ketu

Pyetje & Përgjëgjje

A është gjynah mbytja e buburrecave?

Kushtrim Guraj
Pyetje: Selamun alejkum! Unë dua ta di se a lejohet t’i mbytësh milingonat që të futen në shtëpi sepse lexova diku që mbytja e buburrecave është gjynah pasi që ata e adhurojnë Allahun. Çfarë mund të më thoni për këtë gjë? Allahu ju shpërbleftë me të mira! Përgjigje: Ve alejkum selam!Po, lejohet të mbyten milingonat, mushkonjat, mizat, buburrecat, kacabunjtë si dhe insektet  e tjera të ngjashme që