RTV Pendimi
Auto Lider
Kompania Ziel Bau
Tribuna per Jetimat
Meso Kuranin
Lajme

Studentët e Fakultetit të Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike marrin pjesë në vizitën studentore të realizuar në Universitetin e Shkencave të Aplikuara në “Anhalt University of Applied Sciences”

Kushtrim Guraj
Studentët nga departamentet e njësive të ndryshme të Fakultetit të Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike (FIEK që tani e tutje), përkatësisht, elektroenergjetikë, automatikë dhe robotikë e