RTV Pendimi
Reklama e Fatmirit
Auto Lider
Samet taurs
Goodlife
Royal

Category : Dija & Daveti

1 PRILLI

Kushtrim Guraj
Islami si fe na tërheq vërejtjen nga gënjeshtra në përgjithësi, dhe e llogaritë atë prej cilësive të kufrit (mosbesimit) dhe nifakut (dyfytyrësisë).  Allahu, subhanehu ue

MEVLUDI KUNDËRTHËNËS !

Kushtrim Guraj
Ana tjetër e Mevludit. (Reagim ndaj shkrimit të hoxhë: Ragmi Destani nëhttp://www.presheva.com/religjoni/besimi/17378-historia-e-mevludit-e-pergjithshme-dhe-te-shqiptaret.html Festimi i ditëlindjes së Muhamedit alejhi selam në këto ditë është temë aktuale,