RTV Pendimi
Kompania Ziel Bau
Auto Lider
Goodlife
Akademi Kuranit
Flyer Fahrschule struga
Mirësjellja - Edukata fetare

BËHU ME ALLAHUN

Gjatë jetës do ta kuptosh se çdo njeri e ka rolin e vet me të cilin do të ballafaqohesh.
Do të ketë nga ata që do të të duan.
Do të ketë nga ata që do të të mësojnë.
Do të ketë nga ata që do të përfitojnë nga ti.
Do të ketë nga ata që do të të shërbejnë.
Do të ketë nga ata që do të të urrejnë.
Do të ketë nga ata që do të ta kenë zili.
Do të ketë nga ata që do të bëhen mësim për ty.
Mirëpo, ti bëhu me Allahun gjithmonë dhe mos u mërzit, se Ai do të jetë me ty.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

MË FAL, UNË JAM I KAPUR PËR FE, MOS MË KËSHILLO!

Irfan Jahiu

MOS U GËZO ME PLAGËT E TË TJERËVE

Irfan Jahiu

MOS E LEJO ASKËND TË TA NDRYSHOJË GJENDJEN SHPIRTËRORE!

Irfan Jahiu

SA I MJERË QË ËSHTË I BIRI I ADEMIT

Irfan Jahiu

MENDO PËR TË TASHMEN, PARA SE TË BËHET E DJESHME

Irfan Jahiu

ALLAHU KUR TË SPROVON, TË DO

Irfan Jahiu

O TI I PIKËLLUAR, PËRGËZOHU

Irfan Jahiu

MOS U MËRZIT

Irfan Jahiu

“ZEMRA IME ËSHTË E BARDHË”

Irfan Jahiu
%d bloggers like this: