RTV Pendimi
Royal
Reklama e Fatmirit
Goodlife
Samet taurs
Auto Lider
Probleme shpirtërore & shoqërore

BARASPESHA E LUMTURISË SË VËRTETË

Muslim Shop

1. Do shëndet – kapu për agjërimin.
2. Do dritë në fytyrë – kapu për namazin e natës.
3. Do pasuri dhe bollëk – kapu për leximin e Kuranit.
4. Do lumturi – fale namazin në kohën e vet.
5. Do lehtësim – kapu për istigfar.
6. Do që brenga të të largohet – kapu për dua.
7. Do që vështirësia të të largohet – thuaj la haule ue la kuvete il-la bil-lah (nuk ka ndryshim e as forcë pa ndihmën e Allahut).
8. Do bekim dhe bereqet – dërgo salavate për të Dërguarin e Allahut, lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin për të!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

E RESPEKTOJMË VETEN DHE E RESPEKTOJMË TJETRIN

Irfan Jahiu

NGJARJE PËR T’I MEDITUAR

Irfan Jahiu

KËTO FJALË IA VLEN PËR T’I LEXUAR

Irfan Jahiu

MOS HARRO SE TI JE SHËMBËLLTYRË PËR TJETRIN

Irfan Jahiu

THATËSIA SHPIRTËRORE

Irfan Jahiu

ASKUSH NUK E DI DHIMBJEN TËNDE SIKURSE ALLAHU

Irfan Jahiu

MOS E HUMBNI SHPRESËN NË MËSHIRËN E ALLAHUT

Irfan Jahiu

A I KE PARË TË PËRZGJEDHURIT?

Irfan Jahiu

NËNTËMBËDHJETË KËSHILLA PËR JETË MË TË LUMTUR

Irfan Jahiu