RTV Pendimi
Reklama

Auto Lider

Auto Lider ju ofron të gjitha llojet e dekorit për vetura. Te ne do te gjeni autokozmetikë të llojllojshme dhe zbukurime të shumta.
Auto Lider ju ofron autopjesë të ndryshme, vajra veturash, filtra të llojllojshme, mbulesa për ulëset, nga të cilat kemi të gatshme por punojmë edhe me porosi, të cilat pastaj edhe i montojmë profesionalisht.
Auto Lider ju ofron edhe mjete pune për automekanikë, vulkanizim, amvisëri etj.
Auto Lider ofron mundësinë që të furnizojë me materialet e tij çdo shitore që punon me shumicë apo pakicë.

Na vizitoni në Shkup afër shkollës Liria, në afërsi të xhamisë Jahja Pasha ose na kontaktoni në numrat

00 389 22 626 873
00   389 70 221 261

Fb :

https://www.facebook.com/Autolider-631580903519285/

Print Print light1 light2sv1Print

wheel2

Postimet e ngjajshme

Kontribo edhe ti për ndërtimin e Xhamisë në Baballaq të Komunës së Deçanit

Kushtrim Guraj

Hixhame për femra-Saraj ofron terapinë me kupa (Hixhame) me shërbim profesional nga Dr.Rejhan Bajrami

Kushtrim Guraj

Akademia e Kuranit për të pestin vit me radhë hap afatin e regjistrimit për vitin 2019

Kushtrim Guraj

TMEAG bën mësimin e recitimit të Kur’anit

Kushtrim Guraj

Kontribo edhe ti për Xhaminë “Horizont” në Wels të Austrisë

Hevzi Hasani

Good life Restaurant

Kushtrim Guraj

Qendra Sportive për ngritjen e aftësive morfo-funksionale, Fitnes dhe Nutricion “CORPORE SANO”

Hevzi Hasani

RTV PENDIMI shpall aplikim për një vend pune

Hevzi Hasani

Akademia e Kur’anit

Kushtrim Guraj