RTV Pendimi
Kompania Ziel Bau
Auto Lider
Tribuna per Jetimat
Meso Kuranin
Ilaçe për zemrën / Rukja Mirësjellja - Edukata fetare Probleme shpirtërore & shoqërore

ATËHERË KUR ME TY NDRYSHON NJERIU MË I SHTRENJTË TE TI

Kur me ty ndryshon njeriu më i shtrenjtë?!

Njeri i shtrenjtë te ti…

E kalon shumicën e kohës me të…

Një ditë prej ditëve e sheh se sjellja e tij është e “çuditshme”…

Kur e hap celularin…

e vëren se…

thirrjet që nuk ju është përgjigjur janë 7…

mesazhe të dërguara 3…

dhe të gjitha janë nga ti…

mirëpo ai nuk u përgjigjet, as thirrjeve e as mesazheve.

Ishte person që ia paraqisje brengat e tua,

dhe të gëzonte buzëqeshja e tij e butë,

dhe përkujdesej për ty e nuk mund të ndahej nga ti.

Gjendja jote nuk bëhej më mirë, përveçse me takimin e tij dhe dëgjimin e zërit të tij për çdo ditë.

Brenda ditës dhe natës ndryshoi gjendja e tij…

ndryshuan sjelljet e tij…

sikurse kurrë të mos njiheshit më parë!!

Fatkeqësisht, ky është realiteti ynë i këtyre ditëve.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

BËHU NJERI QË LË GJURMË TË MIRË!

Irfan Jahiu

BARAZIMET

Irfan Jahiu

PËR TA KUPTUAR HESHTJEN E TIJ

Irfan Jahiu

RESPEKTI ËSHTË DHURATA MË E BUKUR

Irfan Jahiu

NËSE E DËSHIRON LUMTURINË NË ZEMËR

Irfan Jahiu

SA MË I MOÇËM QË PO BËHEM

Irfan Jahiu

MIRËSIA ÇDOHERË E JEP FRYTIN E SAJ

Irfan Jahiu

TË FILLOJMË ME PËRMIRËSIMIN E VETES

Irfan Jahiu

DOBITË E LUTJES

Irfan Jahiu