RTV Pendimi
Reklama e Fatmirit
Goodlife
Samet taurs
Royal
Auto Lider
Probleme shpirtërore & shoqërore

ATA JANË TË RRALLË DHE TË MREKULLUESHËM

Muslim Shop

Në jetë do të kuptosh se çdo individ që e takon e ka rolin e vet:
Disa do të të vënë në sprovë, disa do të të shfrytëzojnë.
Disa do të të paraqiten sa për sy e faqe, disa do të të duan.
Disa do të të dashurojnë, disa do të të mësojnë.
Mirëpo, më i rëndësishmi është ai që e nxjerr më të mirën prej teje.
Ata janë të rrallë dhe janë individë të mrekullueshëm.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

E RESPEKTOJMË VETEN DHE E RESPEKTOJMË TJETRIN

Irfan Jahiu

NGJARJE PËR T’I MEDITUAR

Irfan Jahiu

KËTO FJALË IA VLEN PËR T’I LEXUAR

Irfan Jahiu

MOS HARRO SE TI JE SHËMBËLLTYRË PËR TJETRIN

Irfan Jahiu

THATËSIA SHPIRTËRORE

Irfan Jahiu

ASKUSH NUK E DI DHIMBJEN TËNDE SIKURSE ALLAHU

Irfan Jahiu

MOS E HUMBNI SHPRESËN NË MËSHIRËN E ALLAHUT

Irfan Jahiu

A I KE PARË TË PËRZGJEDHURIT?

Irfan Jahiu

NËNTËMBËDHJETË KËSHILLA PËR JETË MË TË LUMTUR

Irfan Jahiu