RTV Pendimi
Ramazani2018

Aromë Ramazani

Emisioni “Aromë Ramazani”
Çdo të martë dhe të enjte nga ora 15:00 – 16:30
Moderator: Urim Isma & Armend Emrullahu

Postimet e ngjajshme

Agjëruesi dhe shëndeti

Kushtrim Guraj

Sofra e Ramazanit

Kushtrim Guraj

Në prag të iftarit

Kushtrim Guraj

Rrëfime Profetike

Kushtrim Guraj

Panorama e Ramazanit

Kushtrim Guraj

Kuizi i Ramazanit

Kushtrim Guraj

Hatme Kur’ani

Kushtrim Guraj

Këshilla për agjëruesit

Kushtrim Guraj

Perlat e Islamit

Kushtrim Guraj