RTV Pendimi
Flyer Fahrschule struga
Auto Lider
Kompania Ziel Bau
Akademi Kuranit
Goodlife
Reklama

Arben Murati nga Vushtrria, gjatë muajit të bekuar të Ramazanit, sjell për ju super oferta.

Super ofertë
Arben Murati nga Vushtrria, gjatë muajit të bekuar të Ramazanit, sjell për ju super oferta.
Bën organizimin e akikave nga cilido vend që dëshironi të porosisni, prerjen dhe shpërndarjen e kurbanave për nevojtarët në tërë territorin e Kosovës.
Sjellim për ju mish të kualitetit të lartë dhe të përgatitur në mënyrën më të mirë dhe krejtësisht hallall.
Kontaktoni me Arben Murati në +383 44 761 654, po ashtu Arben Muratin mund ta gjeni edhe në Facebook.

Postimet e ngjajshme

Akademia e Kuranit për të pestin vit me radhë hap afatin e regjistrimit për vitin 2019

Kushtrim Guraj

TMEAG bën mësimin e recitimit të Kur’anit

Kushtrim Guraj

Kontribo edhe ti për Xhaminë “Horizont” në Wels të Austrisë

Hevzi Hasani

Good life Restaurant

Kushtrim Guraj

Qendra Sportive për ngritjen e aftësive morfo-funksionale, Fitnes dhe Nutricion “CORPORE SANO”

Hevzi Hasani

RTV PENDIMI shpall aplikim për një vend pune

Hevzi Hasani

Akademia e Kur’anit

Kushtrim Guraj

Kurbani 2018 – Arben Murati nga Vushtrria

Kushtrim Guraj

Rehati në atdhe – Shtëpi në shitje me çelësa në dorë!

Kushtrim Guraj
%d bloggers like this: