RTV Pendimi
Samet taurs
Goodlife
Hapja e xhamis
Auto Lider
Të ndryshme

Allahu kur jep të mahnit!

Muslim Shop

Kur të vjen ndihma e Allahut?
Ajo vjen në momentin që ti ke nevojë më tepër se kurrë.
Të vjen si një dhuratë e madhe e cila nuk të ka shkuar në mendje.
A mos valle e dinte profeti Musa alejhi selam se me një të rënë shkopi do ti hapej deti!
Po profeti Isa alejhi selam, a kishte menduar se Allahu do ta ngjiste në qiell!
Çdo vështirësi e zgjidh Allahu në kohën e duhur, në mënyrë të atillë saqë të le pa mend!
Për ty kërkohet që të mendosh mirë për Zotin tënd, dhe dije se Ai s’ka për të braktisur kurrë.

Postimet e ngjajshme

Para se me ik prej këtij vendi…

Hevzi Hasani

O NJERI MOS HARRO!

Kushtrim Guraj

GRUAJA

Kushtrim Guraj

SKA MË TË FORTË SE NE SHQIPËTARËT

Kushtrim Guraj

Vëllezërit Xhaferi sjellin ilahin e re pak para muajit të Ramazanit

Kushtrim Guraj

Kontribo edhe ti për ndërtimin e xhamisë “Bashkimi” në Linz të Austrisë

Hevzi Hasani

Muri i Burakut

Hevzi Hasani

Kubetus- Sakhra / Kupola e Shkëmbit

Hevzi Hasani

Xhamia e madhe e Jafës ( Xhamia Mahmudije )

Hevzi Hasani