RTV Pendimi
Auto Lider
Goodlife
Samet taurs
Royal
Reklama e Fatmirit
Të ndryshme

Ah sa po na mungon morali i mirë!

Muslim Shop

Morali është një grup cilësishë të njeriut që ja përcaktojnë sjelljen dhe punët e tij ndaj të tjerëve.(Imam Kurtubiu)
Nga morali i mirë është të realizosh të drejtat e të tjerëve para të drejtave tua dhe të jesh me tjetrin kundër dëshirave dhe epsheve tua.
Ke parasysh se nga morali i mirë është: butësia, bujaria, falja e gabimit, mëshira, durimi, dëlirësia, ndihma ndaj të tjerëve, zemërbutësia, dashuria e ndërsjelltë, bamirësia… etj.
Duke pas parasysh se shoqërisë sonë i mungojnë shumë gjëra tjera, shpesh herë harrojmë se i mungojnë edhe disa nga vlerat e moralit.
I Derguari i Allahut ka thënë: “Më të mirët prej jush janë ata që kanë moral më të lartë”.

Allahu na bëftë prej tyre!

Shkruar nga hoxhë Fadil Musliu, Rtv Pendimi.

Postimet e ngjajshme

Kryeimami Bajgora mbajti hytben e xhumasë në xhaminë e fshatit Zabel i Ulët

Kushtrim Guraj

Mesazhe muslimanit europian,në prag të Ramazanit

Kushtrim Guraj

Pasurinë që duhet ta dëshirojmë

Kushtrim Guraj

Xhamia e Mazhiqit e ndërtuar në vitin 1545, por tashmë e harruar

Kushtrim Guraj

KJO MJAFTON SI ARGUMENT PËR ATA QË KAN MENT

Kushtrim Guraj

Mbi 16,000 njerëz po kërkojnë që mësuesja të pushohet nga puna – shkaku i një komenti në detyrat e shtëpisë së nxënësit të saj 

Qëndrim Ibrahimi

Para se me ik prej këtij vendi…

Hevzi Hasani

O NJERI MOS HARRO!

Kushtrim Guraj

GRUAJA

Kushtrim Guraj