RTV Pendimi
Kompania Ziel Bau
Flyer Fahrschule struga
Akademi Kuranit
Auto Lider
Goodlife
Stafi

Afrim Azizi

 Jam Afrim Azizi i lindur më 7 gusht 1991 në Kumanovë. Shkollim fillor dhe të mesëm i kam përfunduar në Kumanovë përkatësisht në Shkollën e mesme teknike të Kumanovës drejtimi Informatikë. Ndërsa shkollimin e lartë e kam kryer në Univerzitetin Goce Delçev në qytetin e Shtipit në Fakultetin e shkencave kompjuterike. Punoj si dizajner i web faqeve por edhe i desktop aplikacioneve gjithashtu. Nga viti 2013 jam pjesë e Radio Pendimit si përgjegjës për dizajnin, mirëmbajtjen dhe menaxhimin e serverit të webfaqes.
Njohuritë:
PHP,MySQL, jQuery etj si dhe përvojë me sistemet WordPress dhe Joomla sa i përket Web dizajnit. Ndërsa Sa i përket desktop aplikacioneve dhe softvere të ndryshëm preferoj gjuhën programuese C sharp.
afrim_azizi_2 afrim_azizi_1

Postimet e ngjajshme

Kushtrim Guraj

Kushtrim Guraj

Urim Isma

Kushtrim Guraj

Isak_S

Kushtrim Guraj

Enes Rrustemi

Kushtrim Guraj

Mevludin Zekiri

Kushtrim Guraj

Agim Gajtani

Kushtrim Guraj

Hevzi Hasani

Kushtrim Guraj
%d bloggers like this: