RTV Pendimi
Të ndryshme

Afrim Azizi nga Kumanova çertifikohet nga Microsoft

Ditë më parë dizajneri nga Kumanova Afrim Azizi, ka përfunduar me sukses të plotë trajnimin e parë për Microsoft.

Trajnim ky shumë i rëndësishëm për Afrimin, me ç’rast ai ka falënderuar Zotin, familjen dhe miqtë e tij për përfundimin e suksesshëm në këtë fushë. Ai përmes një postimi në rrjetin social Facebook, ka falënderuar të gjithë përkrahësit dhe i ka quajtur si mbështetësit e tij kryesor.

Më poshtë po ua sjellim postimin e tij të plotë në Facebook:

“Faleminderime te shumta Allahut qe me mundesoi me sukses te mbaroj trajnimin e pare per Microsoft.
Jam i bekuar qe mbeshtetja dhe perkrahja e familjes dhe te dashurve nuk me ka munguar asnjeher!
#2moreLeft

afrim-azizi afrimi-2

 

Ndryshe, Afrim Azizi, ky i ri i talentuar ka përfunduar me sukses shkollimin e lartë pranë Universitetit Goce Delçev, në Fakultetin e Shkencave Kompjuterike në qytetin e Shtipit. Ai mirret me dizajne të ndryshme të faqeve, e që nga viti 2013 është bashkëpunëtor i Radio Pendimit.

Postimet e ngjajshme

Muri i Burakut

Hevzi Hasani

Kubetus- Sakhra / Kupola e Shkëmbit

Hevzi Hasani

Xhamia e madhe e Jafës ( Xhamia Mahmudije )

Hevzi Hasani

Eriha ( Jericho ) Qyteti më i vjetër

Hevzi Hasani

Kulla e Sahatit në Qytetin e Jafës në Palestinë…

Hevzi Hasani

Minberi i Salahudinit në Xhaminë e Qytetit Halil ( Ibrahimi alejhi selam )

Hevzi Hasani

ZEMRA E ÇDO PRINDI DIGJET PËR FËMIJËT E VET

Kushtrim Guraj

Burri kinez ndërton një aeroplan Airbus A320 – të madhësisë reale

Armend Emurllahu

Ah sa po na mungon morali i mirë!

Kushtrim Guraj