RTV Pendimi
Goodlife
Akademi Kuranit
Auto Lider
Ne prang te ramazanit
Flyer Fahrschule struga
Mirësjellja - Edukata fetare

A NUK FALESH?!

Muslim Shop

Pse nuk falesh, kur e di se Allahu i Madhëruar të urdhëron ta falësh namazin?
Pse nuk falesh kur e di se namazi ishte porosia e fundit e Muhamedit, lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin për të, para vdekjes së tij?
Pse nuk falesh, kur e di se namazi është çelësi i çdo mirësie?
Pse nuk falesh, kur e di se ai që nuk e fal namazin është në Xhehenem së bashku me gjynahqarët dhe jobesimtarët?
Pse nuk falesh, kur e di se namazi i lan gjynahet?
Pse nuk falesh, kur e di se përkujdesja për namaz është rruga për të hyrë në Xhenet?
Pse nuk falesh, kur e di se namazi është gjëja e parë nga veprat për të cilën do të japësh llogari Ditën e Kiametit?

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

DO TË VIJË DITA KUR DO TË JESH OFFLINE (I SHKYÇUR)

Irfan Jahiu

TREGU I JETËS

Irfan Jahiu

PSE TË ZEMËROHESH?!

Irfan Jahiu

NATA, KU NË TË NUK THIRRET EZANI I SABAHUT

Irfan Jahiu

A DO TA SHOHËSH DYNJANË PAS VDEKJES SATE?

Irfan Jahiu

ÇFARË MUND TË BËSH PËR NJË MINUTË?

Irfan Jahiu

VETËMASHTRIMI ME VEPRA QË KËNAQIN

Irfan Jahiu

MË FAL, UNË JAM I KAPUR PËR FE, MOS MË KËSHILLO!

Irfan Jahiu

MOS U GËZO ME PLAGËT E TË TJERËVE

Irfan Jahiu
%d bloggers like this: