RTV Pendimi
Akademi Kuranit
Auto Lider
Goodlife
Flyer Fahrschule struga
Probleme shpirtërore & shoqërore

A KE DIKË TJETËR POS ALLAHUT?!

Muslim Shop

Kur të të ngushtohet jeta, a ke dikë tjetër pos Allahut?!
Kur të të mbyllet çdo rrugë dhe të të ngushtohen punët, a ke dikë tjetër pos Allahut?!
Kur të të dobësohet fuqia e nuk të mbajnë këmbët, a ke dikë tjetër pos Allahut?!
Kur të të thahet loti dhe të të ngurtësohet zemra dhe memoria të të dobësohet, a ke dikë tjetër pos Allahut?!
Kur të të largohet dashuria dhe të të braktisin të afërmit dhe shokët, a ke dikë tjetër pos Allahut?!
Pasha Allahun nuk e ke askënd pos Allahut.
Përmende Atë që edhe Ai të të përmendë.
Allahu thotë: “Prandaj, më kujtoni Mua (me namaz e lutje) që Unë t’ju kujtoj (me shpërblime)…” ( El-Bekare: 152)

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

ÇFARË PËRGATITA UNË PËR AHIRET?!

Irfan Jahiu

MËSIME JETE TË ÇMUESHME PËR ÇDO NJERI

Irfan Jahiu

RREGULLAT E LUMTURISË

Irfan Jahiu

MOS E LUT ASKËND, POR JI KRENAR ME VETEN!

Irfan Jahiu

SHFRYTËZOJE JETËN PARA SE TË TË SHFRYTËZOJË AJO

Irfan Jahiu

KOHË TË ÇUDITSHME

Irfan Jahiu

DYNJANË E KUPTON KUR E HEDH DHEUN MBI ATË QË E DO

Irfan Jahiu

DHURATAT QË NUK BLIHEN DHE QË NUK SHITEN

Irfan Jahiu

DHJETË LLOJET E LOTËVE

Irfan Jahiu
%d bloggers like this: