RTV Pendimi
Restauranti Ayam Zaman
Samet Tours
Royal Travel
Kompania Ziel Bau
Restaurant Terrase
Pyetje & Përgjëgjje

A e kam gjynah nëse nuk e thërras vjehrrën “nënë”?

Pyetje:
Selame alejkum! Desha të pyes se a kam gjynah nëse nuk e thërras vjehrrën
“nënë” me përpara e kam thirrur por tash më ndalon diçka. Zemra don por
goja nuk e thotë edhe ajo vjehrren e vet nuk e ka thirrur nënë. A mund të jetë
ky shkaku?

Përgjigje:
We alejkum selam!Nuk është obligim që nëna e burrit të thirret me “nënë”, andaj edhe nuk keni gjynah
nëse nuk e thirrni ashtu. Nëse më parë e keni thirrur në shenjë respekti ndaj saj dhe
ndaj burrit tuaj, nuk ka prish punë fare.

Allahu e di më së miri!

Muhamed Dërmaku

 

pertymoter.net

Related posts

Kujt i lejohet t’ja japin dorën?

Kushtrim Guraj

Dyshoj se kam sihër rreth martesës!

Kushtrim Guraj

A lejohet të punoj në një ordinancë private gjinekologjike vetëm me doktorin?

Kushtrim Guraj

Pse po shoh ëndrra erotike

Kushtrim Guraj

Pyetje rreth marrëdhënieve intime

Kushtrim Guraj

A është haram të mbaj ditar personal?

Kushtrim Guraj

A lejohet përdorimi i kremave apo pomadave të ndryshme që përmbajnë alkool?

Kushtrim Guraj

A më lejohet të abortojë fëmijën për shkaqe shëndetësore?

Kushtrim Guraj

A është mëkat të shkrish plumb…?

Kushtrim Guraj
RAMAZANI Muaj i veqant në RTV Pendimi - KONTRIBO EDHE TI