RTV Pendimi
Tribuna per Jetimat
Kompania Ziel Bau
Auto Lider
Meso Kuranin
Ilaçe për zemrën / Rukja Mirësjellja - Edukata fetare Probleme shpirtërore & shoqërore

A DO TA FITOSH MIRËSINË E PLOTË?!

E mrekullueshme është t’u ndihmosh të tjerëve pa dobi dhe pa interes, por më e mrekullueshme është kur e bën nijetin t’i ndihmosh tjetrit që të fitosh shpërblim nga Allahu.

E mrekullueshme është të buzëqeshësh në fytyrën e vëllait tënd mysliman, por më e mrekullueshme është kur të intereson gjendja e tij, ka mundësi të jetë ngushtë dhe të ketë nevojë për ndihmë.

E mrekullueshme është përkujdesja për nevojat e të tjerëve dhe largimi nga të menduarit keq për mëkatet e tij, por më e mrekullueshme është kur tua falësh dhe mos ti përcjellësh të metat e tyre dhe ta kthesh të keqen me të mirë.

Atëherë e merr tërë mirësinë.

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

Postimet e ngjajshme

BËHU NJERI QË LË GJURMË TË MIRË!

Irfan Jahiu

BARAZIMET

Irfan Jahiu

PËR TA KUPTUAR HESHTJEN E TIJ

Irfan Jahiu

RESPEKTI ËSHTË DHURATA MË E BUKUR

Irfan Jahiu

NËSE E DËSHIRON LUMTURINË NË ZEMËR

Irfan Jahiu

SA MË I MOÇËM QË PO BËHEM

Irfan Jahiu

MIRËSIA ÇDOHERË E JEP FRYTIN E SAJ

Irfan Jahiu

TË FILLOJMË ME PËRMIRËSIMIN E VETES

Irfan Jahiu

DOBITË E LUTJES

Irfan Jahiu