RTV Pendimi
Samet Tours
Kompania Ziel Bau
Opinone Të ndryshme

“Të Allahut jemi dhe te Ai do të kthehemi”

Me pikëllim e dhembje e morëm lajmin për vdekjen e Muhidin Ef. Ahmeti

“Të Allahut jemi dhe te Ai do të kthehemi”

Muhidin Hoxha ishte veprimtar i shquar i çështjes kombëtare, ishte dijetar i fesë.

Muhidini me shokë gjithmonë kanë qenë halë në sy e pushtetit serb, dhe për këtë gjithmonë ishte përndjekur e maltretuar nga sistemet e atëhershme.

I ndjeri Muhidin Ahmeti për një kohë kishte punuar edhe si Profesor ne medresen e Shkodres, ndërsa ai dhe shtëpia e tij ishin strehe e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës.

Njeriu që gjatë gjithë jetës kishte dert gjendjen e muslimanëve.

All-llahu e shpërbleftë me Xhennet dhe e gradoftë në gradën më të lartë. Amin.

Do ta kujtojmë përjetë njeriun i cili për disa dekada punoi parreshtun për fe e atdhe.

Do të na mungojnë mësimet e këshillat prej njeriu të urtë e patriot.

Dr.Shefqet Krasniqi

Related posts

TETË KËSHILLA TË DOBISHME

Kushtrim Guraj

Kështu e lidhin fatin me dry të dashuruarit!

Kushtrim Guraj

Po ç’faj pati Fatima ?

Hevzi Hasani

Srebrenicë, Asim Mujiç do të varroset pranë djalit Amirit

Hevzi Hasani

Mjeku turk me famë botërore Dr. Oz: Mendojeni Sirinë të paktën dy minuta

Hevzi Hasani

PËRKUJTIM PËR MUHIDIN AHMETIN

Hevzi Hasani

Mesazh ngushëllimi me rastin e ndërrimit jetë të imamit Muhidin Ahmeti

Hevzi Hasani

I dashur Mr. Muhidin Ahmeti! I nderuari Kryeimam i ALKIG-ut!

Kushtrim Guraj

Diktatori dhe Minaret Raketa!!

Kushtrim Guraj