RTV Pendimi
Kompania Ziel Bau
Samet Tours
Të ndryshme

10 veprat që mund ti bësh në dhjetë ditëshin e fundit të Ramazanit

Tabela e adhurimeve gjatë dhjetëditëshit të fundit të ramazanit:
1. Falja e namazit të teravive në xhami me xhemat
2. Leximi i Kuranit
3. Përsëritja shpesh e lutjes: Allahume ente afu’un tuhibu el-afue fea’fu an-ni ( O Allah! Ti je falës, e do faljen, më fal mua!)
4. Kërkimi falje dhe pendimi
5. Shtimi i lutjeve
6. Shtimi i dhikrit, përkujtimit të Zotit
7. Dhënia sadaka, lëmoshë, sado pak qoftë ajo.
8. Largimi nga bisedat e kota dhe humbja e kohës me angazhime pa dobi.
9. Largimi nga gjynahet
10. Këshilla e mirë

Related posts

Pesë kohët e namazit, Allahu i shlyen me to mëkatet

Hevzi Hasani

MIKU MË I DASHUR PO PËRGATITET PËR TË SHKUAR, A E KEMI PRITUR MIRË?

Hevzi Hasani

10 Caktimet qe ndodhin ne Naten e Kadrit

Hevzi Hasani

Vlera e dhjetë ditëve të fundit të Ramazanit dhe Natës së Kadrit

Hevzi Hasani

PËRKUSHTIMI NË NAMAZ DHE PROBLEMI I TELEFONAVE CELULARË NË XHAMIA

Kushtrim Guraj

Qendra Islame Shqiptare Karlsruhe

Hevzi Hasani

Gjallërohu në Ramazan

Kushtrim Guraj

Këta njerëz janë të pafat!

Kushtrim Guraj

10 GABIME TE NJË NUMËR I MADH I AGJËRUESVE (RUAJENI AGJËRIMIN TUAJ)

Hevzi Hasani